Despre noi

Infiintata in anul 1991 , societatea VM Comp s.r.l. si-a castigat si si-a consolidat constant o pozitie de frunte pe piata interna si europeana in fabricarea si comercializarea articolelor tehnice din cauciuc, in special pentru industria constructoare de autovehicule dar si pentru diverse sectoare industriale .

Intr-o suprafata de productie construita de cca 5.000m.p., cu 230 de angajati si un parc de utilaje modern , fabricam o gama diversa de produse :

  • garnituri presate
  • garnituri profilate
  • tuburi si mansoane
  • amestecuri din cauciuc

atat pentru industria constructoare de autovehicule, prim- montaj si piese de schimb, cat si pentru industria electrotehnica, transport si alte aplicatii industriale , etc.

Aceste produse se realizeaza pe echipamente moderne , care asigura controlul riguros al procesului de productie :

  • prese de injectie ( care pot asigura fabricarea unei game foarte diverse de produse)
  • linii de fabricatie continua a profilelor din cauciuc cu vulcanizare in IR, UHF + aer cald (profile mono/bicomponente , cu insertie metalica , flausate , spongioase , etc)
  • linii de fabricarea mansoanelor din cauciuc(mansoane mono /bicomponente , cu sau fara insertie textila)
  • linie pentru realizarea amestecurilor din cauciuc

Preocupati continuu pentru imbunatatirea caracteristicilor fizico-mecanice ale produselor si calitatea acestora.

Departamentul Tehnic R&D este capabil sa proiecteze atat matritele, dispozitivele, sdv-urile necesare procesului de fabticatie, cat si repere din cauciuc, conform cerintelor clientilor nostrii.

In laboratorul pentru incercari, dotat cu aparatura adecvata se pot efectua cu acuratete probe pentru verificarea calitatii materiilor prime cat si a produselor finite.

Pentru V.M. COMP. calitatea este atat cultura cat si practica, este o pasiune sadita adanc la nivelul intregii oraganizatii pentru realizarea de produse care depasesc asteptarile clientilor.

Acestea sunt sustinute de un sistem de management al calitatii proiectat dupa standardul ISO 9001:2000 si certificat de Moody International. Cu traditie in industria auto, organizatia este certificata ISO/TS 16949.

Echipa VMComp da dovada de profesionalism in luarea deciziilor si a metodelor moderne aplicate in activitate , o buna comunicare la nivelul intern al companiei dar si la nivel extern , cu clientii si furnizorii .

Activitatea se bazeaza pe transparenta si parteneriat in relatiile cu clientii si colaboratorii nostri , respectarea obiectivelor asumate , flexibilitate in negocieri , promptitudinea in rezolvarea in cel mai scurt timp a tuturor cererilor clientilor .

Ne propunem dezvoltarea organizatiei prin cresterea continua a calitatii , noi dotari tehnice si aplicarea de tehnologii noi si moderne , prin dezvoltarea gamei de produse si servicii oferite clientilor nostri , prin specializarea continua a resurselor umane , prin consolidarea pozitiei pe piata interna si cucerirea unor segmente importante din piata externa

 

Contact

VM COMP S.R.L.
Str. Calea Bucuresti, nr 114
117715, Stefanesti-Arges

Telefon: 0040 248 206123;
0040 248 206 124

Fax: 0040 248 213878
E-mail: office@vmcomp.ro

 

Clienti

4.jpg
3.jpg
9.jpg
 
10.jpg
11.jpg
12.jpg
 
13.jpg
14.jpg
15.jpg
 
16.jpg
17.jpg
18.jpg
 
19.jpg
20.jpg
21.jpg